Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse

Charisma Diamond Master Kit

Kulzer

Garantie: n/a

1700 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Charisma Diamond Master Kit

Nume Email Telefon

Charisma Diamond Master Kit

DESCRIERE

Charisma Diamond Master Kit : 10sg x 4g (A2, A3, A3.5, A4, B2, C2, OM, OD, CL, BL); 1fl x 4ml Gluma 2Bond; 2sg x 2,5ml Gluma Etch Gel, Cheie de culori, Accesorii

» Compozit nanohibrid, universal fotopolimerzizabil, cu incarcatura anorganica, radioopaca, pentru restaurari anterioare si posterioare. Este usor de modelat, nefiind lipicios, si permite un timp prelungit de lucru, chiar sub actiunea lampii de consultatie.
» Structura moleculara a Charisma Diamond imbina contractia minima cu durabilitatea ridicata asigurand obturatii cu o adaptare marginala excelenta si cu o mare rezistenta la fracutura si abrazie.
» Prezinta un efect cameleonic, adaptandu-se la nuanta structurilor dentare invecinate. Finisarea se realizeaza usor datorita particulelor ultrafine din compozitia sa, iar rezultatele estetice sunt excelente si de durata.
» Indicatii: Obturatii de clasa I-V, idiferent de complexitatea lor, corectii de nuanta si forma pe smalt si dentina, inchideri de diasteme, fatetari directe, restaurarea dintilor deciduali, reparatii ale lucrarilor de ceramica sau compozit, reconstructii de bont.
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.