Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Combi

Combi

Mectron

Garantie: n/a

15020 Lei

Comanda acest produs

Combi
Combi
Comanda instant - Combi

Nume Email Telefon

Combi

Combi este noua unitate de profilaxie multivalenta, ofera mai multe optiuni de tratament, de la detartraj clasic la perio, endo si stomatologie restaurativa.


» Ultrasunetele de mare putere, bine controlate, permit un detartraj bland, dar eficient, cu peste 40 de anse diferite pentru o gama larga de tratamente. Finisajul suprafetei nitro-titan al anselor le face mai durabile decat cele conventionale.

» Tehnica de lustruire cu aer potrivita atat pentru curatarea dintilor supragingival, cat si subgingival pentru eliminarea biofilmelor. O simpla apasare de buton este necesara pentru trecerea cu usurinta de la tratamentul supragingival la cel subgingival.

» In tratamentul de profilaxie, cerintele sunt conduse de pacient. De la curatarea normala a dintelui, la peri-implantite – noul Combi indeplineste toate cerintele – de la detartraj piezo cu ultrasunete supragingival si subgingival, pana la curatarea dintelui cu bicarbonat de sodiu si glicina. Particulele de pulbere la o rata inalta de acceleratie, combinate cu apa, asigura un jet extrem de fin, regulat si precis. Jetul elimina placa bacteriana, coloratiile si biofilmul mai eficient, mai usor si mai rapid decat atunci cand se utilizeaza chiurete, gume de cauciuc si pasta de lustruit, chiar si interdentar si in spatiile subgingivale.

 

Functia perio: Combi este echipat cu noua functie perio. Simpla apasare a unui buton adapteaza presiunea aerului pentru a asigura un tratament sigur subgingival cu pulbere cu glicina.

 

» Piesele de mana sunt din otel inoxidabil, materiale de inalta tehnologie din titan si Radel®, duza de lustruire cu aer, cap rotativ la 360°, complet sterilizabila. Piesa de mana cu ultrasunete este universala pentru toate ansele Mectron pentru ultrasunete. Duza de pulverizare are un unghi de 120°, pudra si apa au circuite separate pana la nivelul duzei, iar fluxul de aer continuu previne infundarea in stand-by.

 

» Aparatul dispune de buton pentru activarea functiei automate de curatare, apa incalzita controlata, circuit pulbere fara cuple intermediare pentru o mai buna fiabilitate pe termen lung.


Specificatii tehnice COMBI:                                                                         

» Dimensiuni: 280 x 185 x 100 mm

» Greutate: 3,2 kg                                                                                              

» Intrare apa: 1 – 6 bar

» Intrare aer comprimat: 4 – 8 bar        

» Presiune de lucru: 3,5 bar                                                     

» Frecventa ultrasunete: 24 – 36 KHz

» Conexiuni: energie electrica, apa, aer comprimat


Pachetul COMBI contine:                                                                         

» 4 anse de detartraj – S1, S2, S3 si S6

» cheie dinamometrica

» Prophylaxis powder – 250g                                                                                              
 
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.