Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
ENTRAN motor ENDO independent

ENTRAN motor ENDO independent

W&H

Garantie: 12 luni

5361 Lei

Comanda acest produs

ENTRAN motor ENDO independent
ENTRAN motor ENDO independent
ENTRAN motor ENDO independent
ENTRAN motor ENDO independent
ENTRAN motor ENDO independent
ENTRAN motor ENDO independent
Comanda instant - ENTRAN motor ENDO independent

Nume Email Telefon

ENTRAN motor ENDO independent

ENTRAN - ergonomia piesei de mana contribuie la succesul tratamentului endodontic. ENTRAN convinge nu numai prin libertate maxima de miscare (micromotor independent - fara fir), dar si prin piesa contraunghi cu forma speciala, cu greutate redusa, astfel se previne in mod semnificativ oboseala mainii. ENTRAN este prevazut cu un cap mic si compact pentru o vizibilitate mai buna asupra campului de lucru.
 
Piesa contraunghi EB-16 
» Rata de transmisie 16:1   
» Se utilizeaza ace rotative pentru prelucrarea canalului radicular pentru 300 rpm, cu Ø 2,35 mm
» Greutate 35 g
» Termodezinfectabila si autoclavabila
» Piesa contraunghi a fost conceputa dupa principii ergonomice, care echilibreaza mana la lucrarile foarte migaloase si previne oboseala

           

Piesa de actionare EB-3 H (fara fir)
» Acumulator cu ioni de litiu 3,7 V   
» Capacitate nominala 680 mAh
» Turatie 300 rpm
» Trepte de cuplu: 0,5 / 1,0 / 1,5 / 2,5 / 4,0 Ncm
» Greutate 85 g
» Dezinfectabila prin stergere 
» Piesa de actionare este foarte ergonomica, cu toate functiile de care aveti nevoie pentru o interventie superioara in conditii de siguranta. Prin simpla apasare a tastelor setati cuplul, iar valoarea selectata apare pe LED. In timpul interventiei, la 75% din cuplul setat se aprinde inelul LED de control. 
 
    
» ENTRAN va deschide o gama completa de investigatii endodontice cu ajutorul instrumentelor rotative pentru prelucrarea canalului radicular, indiferent daca este vorba de tehnica Crown - Down sau Single - Length.   
» Gratie functiei Easy Click, aparatul si piesa de mana se pot imbina intr-un mod rapid si simplu, cu posibilitatea rotirii pana la 360° a piesei de mana in timpul functionarii.
» Functia Auto Reverse: la atingerea cuplului setat de Dumneavoastra, piesa de actionare se roteste spre stanga pentru a elibera acul, apoi mecanismul de actionare se opreste. 
» Functia Auto Forward: la atingerea cuplului setat, acul se roteste automat in sens invers pentru a elibera acul, apoi continua sa se roteasca spre dreapta.
       
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.