Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver

Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver

Coreflon

450 Lei

Comanda acest produs

Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver
Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver
Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver

Fire PTFE Coreflon DM 19 Silver

PTFE Coreflon,

Fir de sutura chirurgical, non-absorbabil monofilamentat


AC

Material: oțel inoxidabil tratat cu silicon

Tip: DM 3/8- ac cu tăiere lamă inversă tip P

Dimensiune: 19 mm

Culoare: argintiu


 

FIR

Material: politetrafluoroetilenă de înaltă densitate (dPTFE)

Grosime: 3/0, 4/0, 5/0 

Lungime: 55 cm


 

Firul de sutură Coreflon este un fir chirurgical monofilament (PTFE) înaltă densitate de politetrafluoroetilenă, steril, non-resorbabil. Acul chirurgical este fabricat din oțel inoxidabil tratat cu silicon de aceeași dimensiune cu a firului.

Firul PTFE este caracterizat prin suprafața netedă și uniformă. El nu are adâncituri sau neregularități, în care bacteriile și infecțiile s-ar putea acumula. El nu are proprietăți de capilaritate. Proprietățile firului de sutură PTFE sunt deosebit de utile pentru apropierea țesuturilor delicate, sensibile la infecții, în special într-un mediu umed cu flora bacteriană considerabilă.


O caracteristică importantă a PTFE-ului este trecerea lui cursivă prin țesuturi, care minimizează deteriorarea țesutului moale în timpul procedurii de suturare a leziunii.


Coreflon nu este vopsit și nu conține substanțe suplimentare. Dimensiunea suturii este în conformitate cu standardele din Farmacopeea Europeană și US Farmacopeea.


Acele chirurgicale folosite îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, nu sunt predispuse la deformări și sunt extrem de ascuțite.


Indicaţii


Coreflon poate fi utilizat în procedura de anastomoză a leziunii în zona membranei mucoase și a pielii, în special în stomatologie, ginecologice, laringologie și proceduri de chirurgie plastică.


 

Cum funcționează


Studiile efectuate în ultimii 20 de ani au arătat că politetrafluoretilena este un polimer cu biocompatibilitate ridicată, ce determină reacția minimă a țesutului. Firele Coreflon se livrează sub formă de fire sterile de diametru și lungimi variabile, cu ace atașate permanent de diferite forme în funcție de utilizarea intenționată. Susținerea oferită de Coreflon țesuturilor nu se reduce cu timpul, nici sub influența enzimelor tisulare. Coreflon este un fir deosebit de moale. Agregarea bacteriilor, infecțiilor și a altor substanțe nedorite, cum ar fi placa dentară pe suprafața firului Coreflon este minimă. Coreflon combină avantajele suturilor chirurgicale resorbabile și non-resorbabile.


O cutie conține 12 fire.

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.