Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
GC G-PREMIO BOND bottle refill 5 ml

GC G-PREMIO BOND bottle refill 5 ml

GC

Garantie: n/a

235 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - GC G-PREMIO BOND bottle refill 5 ml

Nume Email Telefon

GC G-PREMIO BOND bottle refill 5 ml

DESCRIERE

Adeziv universal monocomponent, fotopolimerizabil .

Alegerea adeziunii adecvate pentru o anumită indicație și realizarea exactă a diferitelor etape nu este întotdeauna simplă.De aceea GC a conceput G-Premio BOND: un adeziv universal, monocomponent, compatibil cu toate tipurile de demineralizare, ce poate fi utilizat nu numai pentru adeziunea directă, ci și în cazurile ce necesită reparații sau pentru tratamentul hipersensibilității.


Zero compromisuri în ce privește performanța


 ZERO adeziuni nereușite
Având o rezistență excelentă a adeziunii atât la smalț, cât și la dentină, indiferent de tipul de demineralizare, și o stabilitate excelentă, G-Premio BOND asigură o adeziune durabilă în timp datorită unei combinații de trei monomeri funcționali.


 ZERO decolorări
Având o penetrare și o capacitate de umectare perfecte, precum și un procedeu de uscare eficient, G-Premio BOND oferă o grosime extrem de subțire a filmului de doar 3µm pentru a garanta o estetică durabilă.


 ZERO sensibilitate post-operatorie
Efect blând asupra tubulilor dentinari în cazul autodemineralizării și infiltrare completă a agentului de adeziune în cazul demineralizării totale, datorită umectării optime.


Zero compromisuri în ce privește manipularea


 

 ZERO greșeli
Datorită unui procedeu simplu cu sensibilitate foarte scăzută din punctul de vedere al tehnicii de realizare, G-Premio BOND oferă o rezistență a adeziunii adecvată chiar și atunci când nu se respectă timpul de așteptare.


 ZERO probleme
Având un timp de lucru de 7 minute, G-Premio BOND permite lucrul fără presiunea timpului. Oferă deasemenea o soluție versatilă și ușor de utilizat într-un singur flacon.

 ZERO pierderi
Cu un timp total de realizare a procedurii de 25s în cazul autodemineralizării și 35s în cazul demineralizării selective sau totale se economisește timp, iar controlul optimizat al dozării ajută la economisirea materialului prin picături mici – până la 300.


 

G PREMIO BOND bottle refill - 1 flacon adeziv 5 ml.


spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.