Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
GRADIA  DIRECT  syringe 4 g

GRADIA DIRECT syringe 4 g

Garantie: n/a

148 Lei

Comanda acest produs

GRADIA  DIRECT  syringe 4 g
GRADIA  DIRECT  syringe 4 g
Comanda instant - GRADIA DIRECT syringe 4 g

Nume Email Telefon

GRADIA DIRECT syringe 4 g

DESCRIERE

» Compozit de restaurare foto-polimerizabil opac care se foloseste sub stratul de dentina in restaurari directe a dintilor anteriori/posteriori.
» Cu Gradia Direct, se pot realiza toate restaurarile in cabinet dificile din punct de vedere estetic, doar cu un singur material de restaurare usor de folosit. Indiferent ca este vorba de o procedura cu o singura nuanta sau una cu multiple nuante, folosirea Gradia Direct face mai usoara si mai rapida obtinerea de restaurari superbe, cu aspect natural si rezistente in timp. Datorita adaptarii remarcabile a nuantei la structura dentara apropiata, pot fi realizate cu usurinta restaurari estetice remarcabile, doar cu o singura nuanta. Combinarea diferitelor nuante va oferi rezultate estetice nelimitate, folosind maxim trei nuante pentru o restaurare anterioara si doua nuante pentru o restaurare posterioara.
» Compozit rasinic hibrid cu micro umplutura.
» Un singur sistem de restaurare pentru toate necesitatile dumneavoastra ce contine nuantele Standard, Speciale Exterioare si Speciale Interioare pentru restaurari invizibile.
» Manevrare superioara cu timp de lucru extins.
» Estetica excelenta si suprafata neteda;
» Potrivire si adaptare perfecta la culoarea naturala a dintelui;
» Usor si rapid de lustruit pentru a obtine o suprafata neteda, lucioasa.
» GC Gradia Direct Anterior/Posterior - 2.7 ml/4 g
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.