Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Implant Tapered Screw Vent  (TSVT - Full Texturing and Crestal Microgrooves) with MTX Surface

Implant Tapered Screw Vent (TSVT - Full Texturing and Crestal Microgrooves) with MTX Surface

Zimmer Biomet

Implant Tapered Screw Vent  (TSVT - Full Texturing and Crestal Microgrooves) with MTX Surface

Implant Tapered Screw Vent (TSVT - Full Texturing and Crestal Microgrooves) with MTX Surface

DESCRIERE
» TSVT este un implant premium bone level care ofera flexibilitate in satisfacerea unor multitudini de situatii clinice, atat din punct de vedere chirurgical (unul sau doua stadii chirurgicale; inserare postextractionala etc), cat si protetic (lucrari fixe cimentate sau insurubate, supraprotezari, etc).
» La baza sistemului se gaseste implantul cu corp de forma conica cu orificiu apical, folosit de mai mult de 20 de ani, cu design testat in timp prin numeroase studii.
» La nivelul gatului, implantul se prezinta cu 0,5mm suprafata MTX + 1,8mm suprafata MTX Microgrooves.
» Implantul se livreaza impreuna cu bontul de transfer (se poate folosi si pentru amprentare si pentru protezare provizorie) si cu surubul de acoperire. 
» Zimmer este proprietartehnologiei PLATFORM PLUS care creaza conditii optime pentru stabilitatea implantului la nivelul osului. Hex-ul intern si sistemul FRICTION-FIT creaza o sudura la rece intre implant sbontul protetic, protejand osul crestal de actiunea concentrata forțelor ocluzale.
» Suprafata implantului este MTX,proces ce implica sablarea implantului cu particule de hidroxilapatitaapoi spalarea in acid fara gravura si apa distilata pentru a indeparta mediul de sablare rezidual.
» Disponibil pentru 5 lungimi: 8, 10 ,11.5 ,13 , 16

» Disponibil pentru 4 diametre : 3.7 , 4.1 , 4.7, 6.0

» Diametrele 3.7 si 4.1 au aceeasi platforma protetica de 3.5mm. diametrul de 4.7 are platforma protetica de 4.5, iar diametrul de 6 are platforma de 5.7

» Diametrele: 3.4; 4.1 si 4.7 au acelasi hex intern de 2.5mm , iar implantul de 6 are hexul intern de 3.0mm

» Varietate mare de bonturi (conturate , neconturate si din zirconiu): lucrari cimentate, coroane fixate prin insurubare, proteze fixe, supraprotezari

» Este un implant autofiletant, cu 3 randuri de spire autonome (fapt de duce la o micsorare a timpului de insertie a implantului, si la o solicitare a osului mai mica); Cu o singura rotire, implantul este introdus in os 1.8mm. PATENT ZIMMER 
» Puteti sa descarcati catalogul TSV aici.
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.