Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Implant Trabecular Metal (TM)

Implant Trabecular Metal (TM)

Zimmer Biomet

Garantie: n/a

Implant Trabecular Metal (TM)
Implant Trabecular Metal (TM)

Implant Trabecular Metal (TM)

DESCRIERE
»  Implantul Trabecular Metal are in compozitie Titan si Tantal, metale cu o foarte mare biocompatibilitate si rezistenta la coroziune.
 
» Implantul Trabecular metal combina caracteristicile implantului TSV cu proprietatile unice ale metalului trabecular. Datorita porozitatii interconectate (pana la 80%) implantul a fost conceput sa asigure stabilitate secundara crescuta prin osteoincorporare.
» Pe sectiune orizontala, implantul arata ca un os spongios. Consistenta materialului, reteaua de pori interconectati si deschisi au fost special concepute pentru a favoriza osteoincorporarea prin cresterea osului vascularizat pe si printre reteaua metalica.
» Osteoincorporarea e data de cresterea osului in exteriorul implantului si in interiorul acestuia. Asigura o suprafata mult mai mare de contact intre corpul implantului si os, decat implanturile obisnuite din titan.
» La nivelul gatului, implantul se prezinta sub doua forme: Texturat complet (TMT) sau cu o margine neteda de 0,5 mm (TMM).
» Implantul se livreaza impreuna cu bontul de transfer (se poate folosi si pentru amprentare si pentru protezare provizorie) si cu surubul de acoperire.
»  Este recomandat in mod special pacientilor cu diferite afectiuni grave: forme avansate ale bolii parodontale, celor care au suferit infarct miocardic, pacientilor diabetici si cu osteoporoza, marii fumatori), la care tratamentele cu implante dentare traditionale, chiar si cele premium sunt foarte dificile si cu o rata mica de succes.

 
 
» Puteti sa descarcati catalogul TM aici.
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.