Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Implantmed SI-1023

Implantmed SI-1023

W&H

Garantie: 24 luni

Pret de lista: 16794 Lei

14818 Lei

Comanda acest produs

Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023
Implantmed SI-1023

Implantmed SI-1023

Avantajele noului Implantmed SI-1023
» Interfata intuitiva pentru utilizator
» Control securizat al cuplului
» Motor electric de mici dimensiuni, dar foarte puternic, cu lumina 
» Piesa dedicata de implantologie cu reductie 20:1 model WS-75 L nu este inclusa in pret (vezi sectiunea piese de chirurgie / piese implantologie)
» Pedala cu fir (optional se poate alege varianta fara fir - wireless)
» Metoda revolutionara de masurare a stabilitatii implantului cu ajutorul modulului OSSTELL ISQ (achizitionare optionala, NU este inclus in pretul fiziodispenserului)

Noul dispozitiv chirurgical de la W&H, cu design ergonomic, ecran tactil color din sticla, cu caracteristici de performanta excelente prin usurinta de utilizare a functiilor si accesoriilor sale, face din Implantmed cel mai bun prieten al chirurgiei orale pentru cele mai multe cerinte din situatiile clinice.
 
Motorul EM-19 LC este puternic si sigur
» Putere mare (80 W) si limitarea exacta a cuplului
» Cuplu poate fi reglat intre 5 si 80 Ncm
» Cuplu maxim la motor: 6,2 Ncm
» Intervalul de viteza la motor: 200 - 40.000 rpm
» Debit agent de racire de cel putin 90 ml / min.
» Acum si cu LUMINA !!!
Modul OSSTELL ISQ (optional): permite monitorizarea procesului de vindecare a implantului, chiar si pentru pacientii cu risc ridicat. Masuratorile ISQ ajuta la luarea deciziilor chirurgicale intre diferitele protocoale de incarcare. Masurati stabilitatea implantului, monitorizati integrarea osoasa si determinati cu precizie timpul de incarcare.
Sistemul OSSTELL foloseste metoda RFA (Resonance Frequency Analysis) pentru a determina stabilitatea implantului si controlul procesului de osteointegrare. Rezultatul este prezentat pe scara ISQ de la 1 la 100 (cod culoare rosu - galben - verde). Cu cat este mai mare ISQ, cu atat implantul este mai stabil.
SmartPeg este un conector ce face legatura intre implant si aparatul de determinare a osteointegrarii (OSSTELL), disponibil pentru majoritatea tipurilor de implante comercializate in Romania.
Functia de taiere automata a filetelor: impiedica o compresie prea mare a osului la rotirea implantului, rezultatul este vindecarea fara stress.
Sistem de comanda practic pentru picior: sistemul de comanda multifunctional pentru picior faciliteaza lucrul steril si libertatea optima de miscare a mainilor, permite trecerea dintr-un program in altul, modificarea sensului de rotatie, pornirea motorului si a lichidului de racire.
Optional se poate alege varianta de pedala fara fir (wirelles)


spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.