Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse

Mobilier metalic LINIA ALNAIR

Tavom

Mobilier metalic LINIA ALNAIR
Mobilier metalic LINIA ALNAIR
Mobilier metalic LINIA ALNAIR
Comanda instant - Mobilier metalic LINIA ALNAIR

Nume Email Telefon

Mobilier metalic LINIA ALNAIR


Mobilier metalic LINIA ALNAIR


 

ALNAIR este o linie dedicata cabinetelor dentare si se diferentiaza datorita designului sau distinctiv. Versiunile disponibile sunt push & pull (fara manere) sau cu manere elegante. Sinele pentru sertare sunt echipate cu o tehnologie de ultima ora, in timp ce balamalele garanteaza o inchidere usoara si silentioasa a usii.


Principalele caracteristici ale ALNAIR sunt un lavoar imens dreptunghiular pentru a permite spalarea ambelor maini si antebratelor, o varietate mare de corpuri suspendate pentru consumabile, iluminare optionala cu LED sub corpul suspendat, un sistem optional de sustinere a monitorului sau sertar pentru tastatura.


Blaturile de lucru sunt disponibile din Corian® sau din sticla securizata si pot fi imbogatite cu sisteme de robineti cu design atractiv, cu fotocelule.


Toate produsele TAVOM sunt fabricate din otel electro-zincat si vopsite in camp electrostatic.Configuratii personalizate in functie de spatiul cabinetului Dumneavoastra sau pentru sala de sterilizare. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.


spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.