Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Categorii

Mobilier metalic LINIA ALNAIR

Tavom

Mobilier metalic LINIA ALNAIR
Mobilier metalic LINIA ALNAIR
Mobilier metalic LINIA ALNAIR

Mobilier metalic LINIA ALNAIR


Mobilier metalic LINIA ALNAIR


 

ALNAIR este o linie dedicata cabinetelor dentare si se diferentiaza datorita designului sau distinctiv. Versiunile disponibile sunt push & pull (fara manere) sau cu manere elegante. Sinele pentru sertare sunt echipate cu o tehnologie de ultima ora, in timp ce balamalele garanteaza o inchidere usoara si silentioasa a usii.


Principalele caracteristici ale ALNAIR sunt un lavoar imens dreptunghiular pentru a permite spalarea ambelor maini si antebratelor, o varietate mare de corpuri suspendate pentru consumabile, iluminare optionala cu LED sub corpul suspendat, un sistem optional de sustinere a monitorului sau sertar pentru tastatura.


Blaturile de lucru sunt disponibile din Corian® sau din sticla securizata si pot fi imbogatite cu sisteme de robineti cu design atractiv, cu fotocelule.


Toate produsele TAVOM sunt fabricate din otel electro-zincat si vopsite in camp electrostatic.Configuratii personalizate in functie de spatiul cabinetului Dumneavoastra sau pentru sala de sterilizare. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.


spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.