Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Categorii

Mobilier metalic LINIA CARYN

Tavom

Mobilier metalic LINIA CARYN
Mobilier metalic LINIA CARYN

Mobilier metalic LINIA CARYN

Mobilier metalic LINIA CARYN 


 

CARYN combina calitatea esentiala, estetica si functionalitatea la un nivel maxim de ergonomie, oferind clientilor solutii personalizate, adaptate la orice cabinet sau laborator dentar. Varietatea larga de modele disponibile satisface cele mai sofisticate asteptari ale clientilor.

 

Desi este o linie clasica, sinele sertarelor asigura o inchidere lina, fara zgomot si posibilitatea extragerii totale a acestora in vederea igienizarii.


Selectarea unui blat de lucru adecvat poate avea un impact impunator si distinctiv intre elementele traditionale de mobilier. Optiunile sunt blat laminat clasic cu lavoar ceramic sau inox integrat, din Corian® (compozit) cu lavoar turnat, din sticla securizata si lavoar turnat sau blat laminat cu rasina fenolica de inalta presiune (HPL) - anti-static, rezistenta mare la zgarieturi, suprafata neporoasa – cu lavoar integrat din ceramica sau otel inoxidabil fixat.


Toate produsele TAVOM sunt fabricate din otel electro-zincat si vopsite in camp electrostatic.


CARYN este foatre potrivit pentru a furniza mobilier de sterilizare prin utilizarea spatiilor disponibile datorita elementelor modulare.


 Configuratii personalizate in functie de spatiul cabinetului Dumneavoastra sau pentru sala de sterilizare. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

 

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.