Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Categorii

Mobilier metalic LINIA QUASAR

Tavom

Mobilier metalic LINIA QUASAR

Mobilier metalic LINIA QUASAR

 

Mobilier metalic LINIA QUASAR 


 

QUASAR este o linie de mobilier in stil modern, care faciliteaza solutii modulare si compacte pentru ambianta de lucru. Aceasta linie cuprinde module care deschid noi orizonturi si oprtunitati de mobilier, solutii de ultima generatie care se conformeaza perfect spatiilor existente.


 

QUASAR peate fi pozitionat pe structura sau pe un soclu. Sinele sertarelor asigura o inchidere lina si extragerea totala a acestora. Aceasta linie este ideala pentru a furniza facilitati de sterilizare intr-un mod practic si igienic.

 


 

Blaturile de lucru sunt disponibile din Corian® sau din sticla securizata si pot fi imbogatite cu sisteme de robineti cu design atractiv, cu fotocelule. Toate produsele TAVOM sunt fabricate din otel electro-zincat si vopsite in camp electrostatic. Puteti personaliza fiecare produs alegând intre manerele si blaturile de lucru disponibile.Configuratii personalizate in functie de spatiul cabinetului Dumneavoastra sau pentru sala de sterilizare. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.