Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Categorii

Mobilier metalic LINIA SKYLINE

Tavom

Mobilier metalic LINIA SKYLINE

Mobilier metalic LINIA SKYLINE

Mobilier metalic LINIA SKYLINE


 

SKYLINE este o linie pentru cei care vor sa iasa in evidenta. Este o linie cu module sofisticate, concepute pentru spatii arhitecturale inovatoare.  Versiunile disponibile sunt push & pull (fara manere) sau cu manere elegante. Sinele de glisare confera o inchidere lina a sertarului si permit extragerea totala a acestuia.

 

Linia prezinta un vast portofoliu de dulapuri suspendate pentru depozitarea consumabilelor.


Blaturile de lucru sunt disponibile din Corian® sau din sticla securizata si pot fi imbogatite cu sisteme de robineti cu design atractiv, cu fotocelule.


Toate produsele TAVOM sunt fabricate din otel electro-zincat si vopsite in camp electrostatic. Puteti personaliza fiecare produs alegând intre manerele si blaturile de lucru disponibile.


 
Configuratii personalizate in functie de spatiul cabinetului Dumneavoastra sau pentru sala de sterilizare. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati.

 
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.