Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
MyRay RX AC

MyRay RX AC

Myray

Garantie: 24 luni

13902 Lei

Comanda acest produs

MyRay RX AC
MyRay RX AC
Comanda instant - MyRay RX AC

Nume Email Telefon

MyRay RX AC

Simplitate. Cu cat veti folosi mai des examenul radiologic cu atat veti aprecia mai mult simplitatea sa. Avand parametri de expunere prestabiliti pentru fiecare tip de examinare, cu o singura apasare de buton aparatul este pregatit pentru expunere.


Siguranta. RX AC dispune de un sistem de corectie automata a timpului de expunere pentru a compensa variatiile de tensiune, garantand imagini cu contrast maxim si siguranta deplina pentru pacient si operator.


Versatilitate. Cu o simpla apasare pe buton dispozitivul poate fi folosit pentru expunere pe film clasic sau receptor digital (placute de fosfor sau senzor electronic), fiind compatibil cu toate tipurile de receptor.


Stabilitate. RX AC are un design solid si este perfect balansat printr-un sistem de resorturi asigurand o exceptionala stabilitate. Manevrarea este deosebit de facila, asigurand pozitionari la distante de pana la 199 cm.


Ergonomie. Toate functiile la indemana. Telecomanda RX AC este rezistenta la soc si este dotata cu un magnet de fixare pe carcasa aparatului. Aceasta este conectata la dispozitiv cu un cablu spiralat care permite comanda de la o distanta corespunzatoare. Se poate monta aceasta telecomanda si in afara camerei prin achizitia unei console optionale. Display-ul led, cu 3 digiti, arata timpul de expunere in sutimi de secunda dar si codurile de eroare. Cu ajutorul butoanelor se pot alege:

  • zona de examinare
  • gabaritul pacientului
  • tipul de receptor

Pe baza acestor specificatii dispozitivul calculeaza parametri de expunere

necesari. Timpul de expunere poate fi modificat la nevoie cu ajutorul

butoanelor + si - .


Flexibilitate.

Sistem de instalare flexibil:

  • pozitii variate de prindere pentru unitatea de baza
  • se poate opta pentru 3 lungimi ale bratului orizontal: 40 cm – 60 cm – 90 cm

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.