Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack

OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack

Garantie: n/a

849 Lei

Comanda acest produs

OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack
OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack
Comanda instant - OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack

Nume Email Telefon

OFERTA !! GC Gaenial Promo Pack

DESCRIERE

G'aenial Promo Pack 

» Compozit de restaurare foto-polimerizabil pentru anterior & posterior. Compozitie unica cu o reflexie interna a luminii identica cu cea a dintelui natural pentru o estetica excelenta. Satisface toate asteptarile estetice avand 2 smalturi si o nuanta de posterior.
» Consistenta si timpi de lucru adaptate la diferite clase de cavitati. Manipulare confortabila. Lustruire simpla si rapida pentru o suprafata neteda si lucioasa. Tehnologie unica, patentata GC, a Radioopacitatii cu Densitate Ridicata (RDR) pentru un control radiologic facil. Rezistenta ridicata la fisurare si la flexie combinata cu un coeficient scazut de elasticitate.
» G'aenial Anterior consistenta omogena pentru o manipulare fara efort, timp de lucru aproximativ 4 minute pentru eliminarea stresului implicat in realizarea restaurarilor multistratificate.
» G'aenial Posterior este usor de modelat, tixotropic, adaptare buna la peretii cavitatii timp de lucru aproximativ 2 minute.
» Nuante: A2, A3, P-A3

PREZENTARE :
3 seringi x 2,7ml ( A2, A3, PA3) + G-Premio Bond + accesorii.
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.