Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse

Osstell Beacon

Osstell

Pret de lista: 14731 Lei

12382 Lei

Comanda acest produs

Osstell Beacon

Osstell Beacon

Unul dintre cei mai importanți factori pentru un rezultat reușit al tratamentului implantului este stabilitatea implantului. Instrumentele Osstell permit monitorizarea osteointegrării într-o manieră precisă și obiectivă.

 

Osstell vă ajută să stabiliți în mod obiectiv și non-invaziv stabilitatea implantului și să evaluați progresul osteointegrării - fără a pune în pericol procesul de vindecare.

 

Evaluați stabilitatea implantului și gradul de osteointegrare.

Reduceți timpul de tratament și gestionați mai bine pacienții cu risc.

Interpretați cu ușurință rezultatele printr-o codificare intuitivă a culorilor bazată pe scara ISQ.

Permite comunicarea eficientă cu pacienții și colaborarea cu colegii.

Suport și asistență la distanță.

 

Osstell Beacon utilizează analiza de frecvență prin rezonanță (RFA) pentru a determina stabilitatea implantului și osteointegrarea. Rezultatul este prezentat ca o valoare ISQ de 1-100. Cu cât ISQ este mai mare, cu atât implantul este mai stabil.

 

Coeficientului de stabilitate al implantului (ISQ) este un standard mondial obiectiv pentru măsurarea stabilității implantului. Intervalul clinic al ISQ este de obicei 55-80. Valorile mai mari sunt observate în general în mandibule decât în maxilar. Scala ISQ are o corelație neliniară cu micro-mobilitatea. Cu mai mult de 880 de referințe științifice, acum știm că stabilitatea ridicată înseamnă ISQ > 70, între 60-69 este stabilitatea medie și ISQ < 60 este considerată stabilitate scăzută.
 


Ø  Piesa fara fir

Ø  Test peg

Ø  Adaptor Smart peg

Ø  Greutate totala 700 g

Ø  Dimensiuni: 210 x 25 x 35 mm

Ø  Alimentare 240 V/ 50 Hz

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.