Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Raffaello Bio

Raffaello Bio

DMT

80785 Lei

Comanda acest produs

Raffaello Bio

DESCRIERE
Ca si Giotto (disponibil in magazin) acest laser este ideal pentru chirugie pe tesuturi moi, aceasta fiind principala sa utilitate. Se poate folosi in cazuri de incizii / excizii gingivale / gingivectomii, frenulectomii, fibrom / papilom, epulis gingival, chist mucozal / mucocel, hemostaza si descoperiri de implante. De asemenea este foarte eficient la prepararea santului gingival in vederea amprentarii.

Acest echipament este un produs unic pe piata de lasere fiind capabil sa emita radiatie laser pe doua lungimi de unda concomitent, ceea ce il face sa aibe eficienta in biostimulare egala cu a laserelor Nd:YAG, mult mai scumpe. Sunt disponibile accesoriile necesare biostimularii atat intraorale cat si extraorale. 

Sunt posibile de asemenea o serie de operatiuni in care laserul este folosit ca un catalizator impreuna cu substante specifice, cum ar fi albire (impreuna cu setul Trilly disponibil in magazin), tratamente paradontologice (impreuna cu albastrul de metil), sterilzare canale radiculare (impreuna cu acidul citric si hipoclorit).

Meniul se apeleaza de pe un ecran sensibil la atingere si contine in detaliu parametri de lucru pentru fiecare operatie. Acesti parametri pot fi ajustati in functie de fiecare caz clinic.
Tutorialele text si video prezente in meniul lui Raffaello pot fi de mare ajutor la inceputul utilizarii acestui instrument.

CARACTERISTICI
» Laser cu doua lungimi de unda 645 si respectiv 980 nm.
» Frecventa maxima 1000 Hz.
» Durata impulsului de la 1 ms la flux continuu.
» Dimensiuni 33x27x15.
» Greutate 6 Kg.
» Ecran sensibil la atingere - Touch Screen - TFT.

DOTARE STANDARD
» 2 buc. Perechi de ochelari de protectie
» 1 buc. Fibra Optica de 200 µ 2,5 m cu conector FC
» 1 buc. Fibra Optica de 320 µ 2,5 m cu conector FC
» 1 buc. Piesa de mana autoclavabila
» 1 buc. Taietor de fibra optica
» 1 buc. Dezizolant pentru fibra optica
» 1 buc. Set de 20 ghidaje din plastic de unica folosinta
» 1 buc. Cutie pentru accesorii
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.