Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse

TURBO SMART pentru 3 - 4 unituri

Cattani-Magnolia

Garantie: 24 luni

Pret de lista: 22094 Lei

19645 Lei

Comanda acest produs

TURBO SMART pentru 3 - 4 unituri

TURBO SMART - versiunea B
Aspiratie chirurgicala pentru 3 - 4 unituri, fara carcasa de insonorizare,
montata la distanta de unituri, intr-un spatiu dedicat

Turbo Smart este o masina originala si inovatoare cu 6 brevete. Turbo Smart are o fiabilitate extraordinara in cazul unei probleme functionale, functia activa de autoprotectie ajusteaza electronic functionarea unitatii, rezolvand problema fara a deteriora aparatul.

Un aspirator inteligent care comunica cu operatorul!
Turbo Smart este programat pentru a raspunde la situatii si anomalii care pot afecta functionarea unitatii de aspiratie sau o pot deteriora. In cazul unei anomalii functionale (cum ar fi o suprasarcina sau supraincalzire), functia de autoprotectie activa a Turbo Smart reseteaza automat unitatea, protejand-o de astfel de avarii. Turbo Smart recunoaste situatii precum o supraincarcare a lichidelor sau temperaturi excesive si isi ajusteaza functionarea si performantele pentru a depasi problema, revenind la functionarea normala odata ce situatia a fost corectata. O astfel de flexibilitate este posibila numai la echipamentele care utilizeaza o tehnologie moderma. Unitatile de aspiratie cu viteza fixa (fara invertor si control software) nu au o astfel de autoprotectie activa, iar ca raspuns la astfel de scenarii, acestea pot doar opri functionarea pentru a proteja impotriva daunelor.

Turbo Smart isi ajusteaza parametrii in functie de numarul de unituri care functioneaza simultan. Acesta este motivul pentru care Turbo Smart ofera o aspiratie constanta si chiar reduce productia de caldura cand cererea pentru aspiratie este scazuta, pentru a evita supraincalzirea. Datorita invertorului, consumul sau de energie electrica este proportional cu utilizarea sa, permitand astfel o economie de energie de 50% in comparative cu aspiratoarele cu viteza fixa. Turbo Smart a fost proiectat pentru a satisfice toate cerintele clientilor si criteriile durabilitatii mediului.

Afisarea pentru comunicarea datelor
Prin operatii simple si usoare de pe tastatura puteti monitoriza starea de functionare a aparatului. Unitatea are o memorie care pastreaza o inregistrare a erorilor si este echipata cu un software care monitorizeaza o serie de parametri tehnici care permit analiza precisa a anomaliilor posibile.

Aparatul informeaza operatorul despre:
- Nivelul de vacuum
- Intretinere
- Absorbtia curentului
- Temperatura masinii
- Capacitatea condensatoarelor
- Temperatura camerei
- Nivelul de amalgam (daca are separator de amalgam incorporat)
- Ore de functionare

Descriere produs:
TURBO SMART - versiunea B (Art. 035500)

Dispune de separator centrifugal pentru lichide
Functionare asistata de microprocesor, motoare comandate de invertor
Sistem de programare si monitorizare a parametrilor de lucru cu afisaj LCD
 
» Motor cu protectie termica, putere 1,8 kW - 7,5A
» Debit maxim 1.700 litri / min.
» Vacuum maxim in functionare continua 210 mbar
» Functionare asistata de microprocesor
» Motoare comandate de inverter
» Sistem de programare si monitorizare a parametrilor de lucru
» Afisaj LCD
» Nivel zgomot 69,65 dB
» Dimensiuni: L 390 / l 350 / H 630 mm
» Greutate: 37,5 kg


Posibilitati de up-gradare a produsului Turbo Smart - versiunea B
  •  Separator de amalgam (Art. 043391) - pret la cerere - Componente: Hydrocyclone ISO 18, placi de fixare, furtunuri de recirculare. Testat TüV, conform standardului ISO 11143.
  • Carcasa de insonorizare (Art. 074306) - pret la cerere - Carcasa este confectionata din metal cu o captuseala interioara din material de izolare fonica, nivelul presiunii sonore se reduce la 52 dB, dimensiunile Turbo Smart cu carcasa de insonorizare sunt: L 676 / l 555 / H 832 mm.

spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.