Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse
Turbodent

Turbodent

Mectron

Garantie: n/a

9326 Lei

Comanda acest produs

Turbodent
Comanda instant - Turbodent

Nume Email Telefon

Turbodent

Turbodent - aparat de profilaxie cu jet de aer / apa pentru pulberi

 

» Tehnica de lustruire cu aer potrivita atat pentru curatarea dintilor supragingival, cat si subgingival pentru eliminarea biofilmelor. O simpla apasare de buton este necesara pentru trecerea cu usurinta de la tratamentul supragingival la cel subgingival.

» Particulele de pulbere la o rata inalta de acceleratie, combinate cu apa, asigura un jet extrem de fin, regulat si precis. Jetul elimina placa bacteriana, coloratiile si biofilmul mai eficient, mai usor si mai rapid decat atunci cand se utilizeaza chiurete, gume de cauciuc si pasta de lustruit, chiar si interdentar si in spatiile subgingivale.

 

Functia perio: Turbodent este echipat cu noua functie perio. Simpla apasare a unui buton adapteaza presiunea aerului pentru a asigura un tratament sigur subgingival cu pulbere cu glicina.

 

» Piesa de mana sunt din otel inoxidabil, materiale de inalta tehnologie din titan si Radel®, duza de lustruire cu aer, cap rotativ la 360°, complet sterilizabila. Duza de pulverizare are un unghi de 120°, pudra si apa au circuite separate pana la nivelul duzei, iar fluxul de aer continuu previne infundarea in stand-by.

 

Specificatii tehnice TURBODENT:                                                                         

» Dimensiuni: 280 x 185 x 100 mm

» Greutate: 2,8 kg                                                                                              

» Intrareapa: 1 – 6 bar

» Intrareaer comprimat: 4 – 8 bar        

» Presiunede lucru: 3,5 bar                                                     

» Conexiuni: energie electrica, apa, aer comprimat

        

          
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.