Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Catalog produse
Marci produse

XP Endo Shaper Plus Sequence

FKG Swiss endo

185 Lei

Comanda acest produs

XP Endo Shaper Plus Sequence
Comanda instant - XP Endo Shaper Plus Sequence

Nume Email Telefon

XP Endo Shaper Plus Sequence

FKG XP Endo Shaper Plus Sequence 25mm

Modelarea canalului 3D

XP-endo Shaper este cel mai recent ac din gama XP-endo®. Este un instrument de modelare cu adevărat inovator, care poate fi folosit pentru a simplifica radical secvențele endodontice.

Nevoia de curățare a canalului 3D și accentul pus pe tratamentele mai puțin invazive au crescut în ultimii ani. FKG satisface această cerință prin crearea și lansarea modelului XP-endo Shaper.

Tehnologiile MaxWire® și Booster Tip se combină pentru a transforma XP-endo Shaper într-un "One File Shaper".
 
Are capacitatea de a începe modelarea la diametrul ISO 15 și de a atinge diametrul ISO 30, dar și de a crește conicitatea de la .01 la cel puțin .04. Permite atingerea unui canal de formare de minimum 30 / .04 și acest lucru cu un singur instrument.
 
XP-Endo Shaper este instrumentul de alegere pentru tratarea marea majoritate a canalelor
 
Secvența XP-endo Shaper Plus, 4 instrumente pentru tratarea completă, de la calea de alunecare până la curățarea canalului, precum și o modelare excelentă. (K-FILE #10, #15 +  XP-endo Shaper +  XP-endo Finisher) .
spacer
© Copyright 2016 Sitea. Toate drepturile sunt rezervate. | ANPC

www.sitea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.